Mobil logo 12 juni

Vi du bli återförsäljare för Gisela Mayer i Sverige?

Kontakta gärna oss,  vi är generalagent i Sverige och hjälper dig igång.

Vi är stolta återförsäljare och generalagentur för Gisela Mayer i Sverige. Gisela Mayer har med sina 60-år i branschen blivit ett av Europas starkaste varumärke med ett brett sortiment av designade turbaner och mössor som komplement till peruk eller för den som vill känna sig vacker utan att använda peruk.

Alla mössor och turbaner är tillverkade i de mjukaste material och med dolda sömmar allt för göra dem så bekväma som möjligt. Gemensamt för våra huvudbonader är sköna kvaliteter som känns bra och bekvämt på hjässan, allt för bästa komfort.

Som återförsäljare för Gisela Mayer kan du hjälpa din kunder att hitta sitt bästa jag med peruker, hårersättning, turbaner, scafar, kepsar eller mössor som kombinerar funktion och design på ett fantastiskt sätt. 

Som återförsäljare för Gisela Mayer peruk och turbaner kan du erbjuda dina kunder:

  • Ett stort urval av peruker i bästa kvalité
  • Snygga turbaner som ett bekvämt komplement till din peruk
  • Naturliga material som värmer och skyddar huden
  • Sköna och mjuka material - för bästa komfort
  • Inga obekväma sömmar
  • Olika modeller till både vardag, fest, fritid och natten
  • En baskollektion i många färger
  • Nya kollektioner av turbaner varje vår/sommar och höst/vinte med säsongens mönster och färger

Bli återförsäljare

Har du en salong i idag och vill hjälpa dina kunder att hitta Gisela Mayer peruker, turbaner & mössor? Då är du välkommen att kontakta oss.

Vi har sedan 2017 agenturen i Sverige för Gisela Mayers peruker, turbaner & övriga produkter. Vill du bli vår återförsäljare så hjälper dig gärna igång. Skicka in en intresseanmälan så hör vi snart av oss. 

Intresseanmälan

Vill du bli återförsäljare för Gisela Mayer peruker, tubaner & hårersättning? Kontakta oss, vi är generalagenter och har agenturen för Gisela Mayers produkter i Sverige.
Wigmaster Perukeri i Halmstad är generalagenter för Gisela Mayers peruker & turbaner i Sverige. Vi hjälper dig igång om du vill bli vår återförsäljare för Gisela Mayers produkter i Sverige.

Vid frågor är Ni välkomna att ringa till oss på tfn 035–371 95 eller 070-5369145 skicka e-post till susanne@wigmaster.se

Vi har levererat peruker i över 30 år och har många nöjda & återkommande kunder!

Wigmaster Perukeri - agentur för Gisela Mayer i Sverige. Kontakta oss om du vill bli vår återförsäljare för Gisela Mayers produkter i Sverige.
Följ oss på Instagram för mer inspiration
Följ oss på Facebook för mer information